Емоционална среща между Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Емоционална среща между Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Една емоционална среща: Олена Шопова, която е учила със Зеленски

Емоционална среща сред Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога и украинка, която живее в България и която е учила с него в университета. 

„ Това ми бе първата среща очи в очи с него от над 20 години. За последно се видяхме в университета “, разказа в " Тази заран " Олена Шопова, която е член на Сдружение на украинските организации в България „ Мати Украйна “.

По думите ѝ се разтреперила и не могла да зададе въпроса си на украински. Затова го задала на български. Олена го попита за ролята на Украйна и България в сигурността на света.

По думите ѝ международните сили са се провалили в прекъсването на съветската експанзия. Тя уточни, че от 2008 година Русия демонстрира експанзия към Украйна, а след експанзията в Грузия всички били наясно, че Украйна е идната.

„ Смятам, че гаранциите на сигурност би трябвало да бъдат изменени “, съобщи Шопова.

„ Хората, които са приютили украински бежанци, са съдействали най-вече за близостта сред двете народи “, акцентира тя.

„ Очаквах отдавана тази среща и аудиенция. Много се веселя, че тя се случи. Ние в този момент пренаписваме историята. Това е епохално събитие. Борбата на Украйна демонстрира на целия свят, че цивилизацията може ида не почина, а може да бъде предпазена “, уточни Шопова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР